Работно време: 24/7

Блог - стр. 5

Продукти: 2 ч.ч. ориз, 250 гр. маслини, 2 глави лук, 2 стръкчета магданоз, 100 мл. олио, 1 ...

Продукти: половин кг. картофи, 200 гр. топено сирене, 200 гр. сирене, половин пакет мас- ло...

Продукти: 500 гр. спанак, 1 настърган морков, 1 гл. лук, 2-3 с.л. зехтин или олио, 1 к.ч. о...

Продукти: половин кг. боб, 2 л. вода, 100 мл. олио, 2 моркова, 1 чушка, 1 глава лук, 1 до- мат, подправки и сол. Начин на приготвяне: Бобът се кисне в студена вода за 1 нощ. След това се изплаква и се поставя в тенджера с 2 л. вода, вари се, като се отстранява образувалата се пяна. След отстранява- нето на пяната се добавя олиото. Когато бобът е полуомекнал, се добавят морковите, чушката и лукът, нарязани на ситни кубчета. Добавят се и подправките и варенето продължава, докато про- дуктите омекнат. Накрая, малко преди супата да е готова, се добавя обеленият и нарязан на ку...

Продукти: 100 гр. сирене, 50 гр. краве масло, 200 гр. печени пиперки, хляб. Начин на пр...

Продукти: 3-4 филии хляб, 1 по-голямо яйце, 50 гр. сирене, масло. Начин на приготвяне: ...

Продукти: Големи домати, колкото са хората на масата, сирене, песто (босилек, зехтин, я...

Посуда: Тава П рибори за готвене Продукти: 1 кг. краставици, 5 яйца, брашно за овалване, олио като за пържене на картофи и сол на вкус. Начин на приготвяне: Краставиците се нарязват на кръгчета с дебелина около половин см. Всяко кръгче се потапя в разбитите яйца със солта на вкус, след което се овалват в брашното. То- ва се прави няколко пъти докато стане готово да се потопи във врящото олио. Панираните крас- тавици се пържат до златисто и стават хрупкави. Подходящо мезе за бира.

Посуда: Тава П рибори за готвене Продукти : 1 ч.ч. настъргано сирене, 1 я...

Посуда: Тиган Прибори за хранене Прибори за готвене Необходими продукти 1...

Съдове: Тиган Необходимите продукти:  135 г брашно 1 ч.л. сода бикарбонат ½ ч...

Съдове: Тенджера  К упи ПРОДУКТИ: • 1 кг картофи • 1 бр. морков • 1 малка глава лук • 100 мл прясно мляко • 30-50 г масло • черен пипер, сол За крутоните: • 4-5 филии хляб • олио или зехтин • чесън на прах НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Сварят се картофите, моркова и лукът. Изсипва се в отделна купа водата от зеленчуците. Пасират се картофите, моркова, лука и към тях се прибавят прясното мляко и разтопеното масло. Постепенно се сипва и от отделената вода (колкото искате да е гъста или по-...

Показани 49 до 60 (от 61 общо)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6