Работно време: 24/7

Публикации за Рецепти

Продукти: 300 гр. кисело мляко, 100 гр. череши, 1 праскова, 2 кайсии, 4 с.л. мед, 20 гр. шо-...

Продукти: 4 печени и обелени червени пиперки, 1 краставица, 1 малка консерва сладка ца- рев...

Продукти: Два патладжана, три чушки, 1 глава лук, 1 домат, 2 с.л. олио, 5-6 скилидки че- съ...

Продукти: 2 ч.ч. по-дребни макарони; 1 к.ч. царевица, 1 к.ч. нарязани маслини, 1 к.ч. наря- зани на ситно червени чушки, половин стрък нарязан зелен лук или червен кромид, зехтин и оцет на вкус, магданоз. Начин на приготвяне: Сваряваме макароните, а зехтина и оцета смесваме в купа и енер- гично разбъркваме до получаване на хомогенна смес. Прибавяме всички останали продукти и ху- баво ги разбъркваме. Обикновено сол не е нужна, ако маслините са солени. > Кухненска Посуда и Аксесоари <

Продукти: 2-3 патладжана, 4-5 скилидки чесън, около 100-150 гр. сирене, 1-2 домата, 1-2 сва...

Продукти: 3-4 средно големи тиквички, 7-8 резенчета бекон (около 75 гр.), 5-6 с.л. майоне- з...

Продукти: 2 картофа, 1 глава кромид лук, 200 гр. телешки салам, 2 яйца, 4 с.л. брашно, 100 ...

Продукти: 1 кофичка кисело мляко, 2 яйца, 6 с.л. олио, 1 ч.л. сода, сол на вкус и брашно, колкото поеме. Начин на приготвяне: Разбивате яйцата, олиото и содата добре, след което прибавяте мля- кото и накрая брашното до получаване на тесто. Разстилате тестото в тава на тънка кора и режете различни фигурки, които пържите в нагорещено олио. Поднасят се със сирене или сладко по Ваш вкус. > Кухненска Посуда и Аксесоари <

Продукти: 1 кофичка кисело мляко, 3 яйца, 250 мл. прясно мляко, 1 ч.л. сода за хляб, олио, ...

Продукти: 350 гр. бутер тесто, 50 гр. крема сирене, 250 гр. кренвирши, 1 яйце за намазване, ...

Продукти: 4 филии пълнозърнест или ръжен хляб, 2 домата, 50-100 гр. шунка, салам, крен- вир...

Продукти: 300 гр. извара, 200 гр. сирене, 2 чушки, нарязани на ситно, 20 гр. маслини, наря- зани на ивички, половин пакет майонеза, 2 твърдо сварени яйца, нарязани на кръгчета, 2 кренвир- ша, нарязани на кръгчета. Начин на приготвяне: Намазваме всяка филия с малко маргарин, поръсваме по желание с шарена сол и слагаме върху всяка филия едно кръгче варено яйце и 4-5 кръгчета кренвирши. Вър- ху тях слагаме от плънката, направено от останалите продукти. Накрая запичаме. > Кухненска Посуда и Аксесоари <

Показани 1 до 12 (от 34 общо)

  1. 1
  2. 2
  3. 3