Работно време: 24/7

Блог

Продукти: 300 гр. кисело мляко, 100 гр. череши, 1 праскова, 2 кайсии, 4 с.л. мед, 20 гр. шо-...

Продукти: 4 печени и обелени червени пиперки, 1 краставица, 1 малка консерва сладка ца- рев...

Продукти: Два патладжана, три чушки, 1 глава лук, 1 домат, 2 с.л. олио, 5-6 скилидки че- съ...

Продукти: 2 ч.ч. по-дребни макарони; 1 к.ч. царевица, 1 к.ч. нарязани маслини, 1 к.ч. наря- зани на ситно червени чушки, половин стрък нарязан зелен лук или червен кромид, зехтин и оцет на вкус, магданоз. Начин на приготвяне: Сваряваме макароните, а зехтина и оцета смесваме в купа и енер- гично разбъркваме до получаване на хомогенна смес. Прибавяме всички останали продукти и ху- баво ги разбъркваме. Обикновено сол не е нужна, ако маслините са солени. > Кухненска Посуда и Аксесоари <

Продукти: 2-3 патладжана, 4-5 скилидки чесън, около 100-150 гр. сирене, 1-2 домата, 1-2 сва...

Продукти: 3-4 средно големи тиквички, 7-8 резенчета бекон (около 75 гр.), 5-6 с.л. майоне- з...

Продукти: Големи домати, колкото са хората на масата, сирене, песто (босилек, зехтин, я...

Посуда: Тава П рибори за готвене Продукти: 1 кг. краставици, 5 яйца, брашно за овалване, олио като за пържене на картофи и сол на вкус. Начин на приготвяне: Краставиците се нарязват на кръгчета с дебелина около половин см. Всяко кръгче се потапя в разбитите яйца със солта на вкус, след което се овалват в брашното. То- ва се прави няколко пъти докато стане готово да се потопи във врящото олио. Панираните крас- тавици се пържат до златисто и стават хрупкави. Подходящо мезе за бира.

Посуда: Тава П рибори за готвене Продукти : 1 ч.ч. настъргано сирене, 1 я...