Работно време: 24/7

Доставкa

Поръчки се обработват в работни дни:

Понеделник - Петък 9:00 - 18:00 


ДОСТАВКИ ЗА СТРАНАТА
Доставките се извършват от куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди, като цената на услугата е фиксирана, без значение от броя поръчани артикули и е за сметка на получателя.

Еконт:
До Офис или Еконтомат - 7.50лв.
До Адрес - 10.50лв 

Спиди:
До Офис или Автомат - 6.50лв.
До Адрес - 9.50лв.

Време за доставка
Поръчки направени до 16:00 ч се обработват и изпращат още в същия ден. Поръчки направени след 16:00 ч се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници.
Обикновено можете да разчитате на доставка до 1-2 работни дни, но обърнете внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.


Куриери
Работим с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до адрес или до офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно адрес за доставка и телефон за контакт да бъдат вярно и точно изписани.


Важно! 
Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пратката в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продуктите, особено ако са чупливи! Ако има такива, е нужно куриерът да изготви протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас по телефона, за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.