Работно време: 24/7

Публикации за Рецепти - стр. 2

Продукти: 250 гр. кисело мляко, 250 мл. прясно мляко, мая, колкото локум, сол на вкус и бра...

Продукти: 2 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, 5 гр. мая, сол, 2 с.л. захар, 1 ч.л. оцет, 2 ч.ч. бра...

Продукти: 2 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, 5 гр. мая, сол, 2 с.л. захар, 1 ч.л. оцет, 2 ч.ч. бра...

Продукти: 6-8 филии от франзела, 150 гр. кашкавал, 5 с.л. зехтин или олио, 2 с.л. брашно, 100 мл. вода и шарена сол за поръсване. Начин на приготвяне: Настъргваме кашкавала на ренде, към него добавяме останалите продукти и разбъркваме добре. Разстиламе сместа върху филиите и печем във фурната в подходя- ща тавичка до зачервяване на кашкавала. Поръсваме сандвичите с шарена сол. > Кухненска Посуда и Аксесоари <

Продукти: 4 филии хляб, 1 червена чушка, 100 гр. сирене, 1 яйце, 50 гр. шунка. Време за при...

Продукти: За хамбургерските питки: около 400 гр. брашно, 1 ч.ч. прясно мляко, половин кубче...

Продукти:  20 гр. мая или 1 пакетче суха такава, 350 мл. топла вода, 5 с.л. зехтин (мож...

Продукти: 500 гр. хладка вода, мая (колкото орех), сол, брашно – около 1 кг., 150-200 гр. мас, сирене, 2 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко. Начин на приготвяне: Замесва се тесто от хладката вода, маята, брашното и солта. Меси се около 15 минути. Разделя се на топки, които се оставят да втасат. След това се взима по една топка, раздърпва се на кръг (лист), маже се с разтопена мас и се поръсва с натрошено сирене, смесено с едно яйце. Листът се сгъва, като двата срещуположни края се допират в средата на лис- та, после другите два края също се прегъват и покриват. Получения “плик” се ...

Продукти: 1 кг. брашно, 5 яйца, 1 яйце за намазване, 1 ч.ч. прясно мляко, 1,5 ч. захар, 40 г...

Продукти: 2 ч.ч. ориз, 250 гр. маслини, 2 глави лук, 2 стръкчета магданоз, 100 мл. олио, 1 ...

Продукти: половин кг. картофи, 200 гр. топено сирене, 200 гр. сирене, половин пакет мас- ло...

Продукти: 500 гр. спанак, 1 настърган морков, 1 гл. лук, 2-3 с.л. зехтин или олио, 1 к.ч. ориз, магданоз, лимон. Начин на приготвяне: Нарежете лука на ситно и го запържете в олиото. Прибавете изми- тия и нарязан на ситно спанак и моркова. Задушете за няколко минути и долейте вода. Оставете супата да поври 10-15 мин. и прибавете измития ориз. Оставете да ври още няколко минути или докато оризът омекне. Прибавете няколко стръка нарязан магданоз. По желание добавете круто- ни и резен лимон. > Кухненска Посуда и Аксесоари <

Показани 13 до 24 (от 34 общо)

  1. 1
  2. 2
  3. 3