Работно време: 24/7
 Кухненски прибори, с които може да превърнете всяко готвене в забавление

Кухненски прибори, с които може да превърнете всяко готвене в забавление

окт 30, 2022

 Кухненски прибори, с които може да превърнете всяко готвене в забавление

 


Да готвиш е цяло изкуство. Едни домакини приемат това за задължение, за други е удоволствие, а за трети цяло изпитание. Днес ще ви кажем, как може да улесните живота си и да превърнете кулнарстването в забавление.


Оказва се, че една обикновена дъска за рязане може да се превърне в незабравима помощница. Дори да смятате, че рязането с нож е премеждие, което често завършва с отрязан нокът или няколко капки кръв. И така, с подходящите кухненски ножове и прибори за готвене може да сътворите чудеса.

Днес ще ви покажем и разкажем за най-необичайните кухненски принадлежности и аксесоари, които могат да се срещнат в мрежата. Ако оборудвате дома си с всички тези прибори и съдове, то тогава вашата кухня ще е приказка за вас, а процесът на готвене забавна, харизматична и незабравима дейност!

Нека се потопим в страната на чудесата с posuda.bg!Тави и форми за печене

·         Форми за кексчета

Ако сте склонни към наднормено тегло, тогава изпечете кексчета в оригинални забавни форми. Те няма да ви позволят да забравите, какво ще се случи с красивата ви фигура, ако постоянно ядете подобни десерти.

Поканете приятелките си - ще има достатъчно кексчета за всички, при това ще е забавно. Наред с тази идея, винаги може да използвате по-здравословните и щадящи фигурата продукти. Например, подсладител, вместо обикновената бяла захар; пълнозърнесто брашно, вместо традиционното бяло и сушени плодове, вместо шоколад, мармалад и тежки кремове.

·         Форма за кекс "Замък"

Друга добра идея е да изпечете кекс или друг сладкиш в интересна форма. Сега това е възможно, ако по-рано домакините трябвало да гадаят с часове, как да придадат дадена форма на тортата или кекса.

С готови тави и форми за печене може да направите целия процес за няколко минути. Формата трябва да е с незалепващо покритие, така че тортата да не остане по нея. След като извадите от формата, остава само да направите последния щрих - да я украсите.Кухненски ножове

·         Точило за ножове

Това е за почитателите на ужасите и черния хумор, а така също и за тези, които мечтаят да станат магьосници и под бурни аплодисменти да изпълнят най-важното от програмата - рязане на човек.

Шегуваме се, разбира се, но между другото, ако мъжът ви ядосва, оставете го той да наточи ножовете. Може пък и цялата негативност сама да изчезне, благодарение на точилото за ножове. Още по-лесно ще е да си купите съвременни кухненски ножове от https://posuda.bg. Такива може да са с лазерно заточване и да забравите това неудобството да режете със захабен нож.Прибори за готвене

·      Дъската ви, тя трябва е много удобна, лесно да се мие и съхранява, без това да ви лишава от капацитет за рязане.

·         Дъска за рязане с чекмеджета

Ако предната идея не ви е допаднала, то винаги може да се спрете на тази. Тя представлява не само удобство за всяка домакиня, но и стилно, прибрано и подредено отделение за всяка нарязана храна.

Изберете дъска от бамбукова издръжлива дървесина, с допълнение чекмеджетата отдолу. Такива има на пазара и са оборудвани с гумени ножове. Според нас, това е много готино нещо и няма да се налага да вземате сто чинии. Удобството, което трябва да има всяка кухня.Чаши

·         Пеещи чаши

Защо не? Знаете ли, че вече има такива пеещи чаши. С тях може да изненадате гостите си. Може да организирате и покажете музикалния си талант за цялата вечер.

Наред с това, чашите показват, колко течност да се налее, а пръст, потопен в течността, ще действа като палец за харесване или знак, че всичко е ОК. Защо, пък да не пиете вино с хубава музика?Прибори за хранене

·         Костюми на Дядо Коледа за приборите за хранене

Новогодишната нощ винаги е нещо специално. Така, че снабдете си вместо традиционните луксозни копринени салфетки за гостите, по-подходящо облекло за вашите прибори за хранене и съдове за хранене и сервиране.

Облечете приборите за хранене в техните новогодишни одежди с форма костюма на Дядо Коледа. Гарантираме ви, че всичките ви гости ще останат трогнати от идеята и всичко ще е много оригинално.

·         Лъжици за най-малките, които не искат да хапват нищо

С такава лъжица всяко дете ще каже "искам". Може да изберете разноцветни, под формата на жабки, слончета и патенца. Такива прибори за хранене за малки деца ще направят услуга на всяка майка. Лъжиците са изработени по всички стандарти, за да са напълно безопасни за децата.Кафеварки и кани

·         Гребен-кана

Както подсказва самото име изберете нещо различно, вместо традиционната гарафа или кана за вино. Спрете се на модел с форма, която ще впечатли и най-хладнокръвните ви гости.

·         USB термостат за напитки

Всеки от нас прекарва все повече време пред компютъра. Понякога няма промеждутък за пиене на топъл чай. USB термостатът за напитки ще запази чашата ви кафе или чай за дълго време. Ще поддържа температура, каквато му настроите - от 15 до 40 градуса. Подобен аксесоар ще осигури безопасност за техниката ви. Може да използвате в офиса или кабинета си по всяко време.


 > Кухненска Посуда и Аксесоари <


 

 


Подобни Постове

Как да изберете и използвате керамична тава за печене Керамичните тави за печене са ...

Когато говорим за кулинарията и готвенето, не можем да пренебрегнем един от най-важните инстру...

Ако искате да оборудвате кухнята си с правилните инструменти, изборът на правилната шпатула е ...